5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara uygun olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın merdiveni kapısına hiçbir şekilde kilit takılamaz. Bazı binalar yararlanma saatleri haricinde böyle bir yolu tercih edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Özellikle alıngan ve altın materyallerin evetğu odaların kapılarının muhakkak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın kapısı fiyatları dair önemli bir puan da, kaliteli bir yangın kapısının henüz mürtefi bir fiyatla satın kızılınmasının uzun vadede elan ekonomik olabileceğidir. Çünkü kaliteli bir yangın kapısı, yangın esnasında elan uzun süre dayanır ve henüz azca tamir gerektirir.

Bapların yangına dayanıklılığı, yangına verilen kaldıklarında ne derece müddet ayakta kalabilecekleriyle belirlenmektedir. Bu müddet, yangın merdiveni kapısının yangına direnme kabiliyetini belirleyen bir özelliktir.

Yangın kapısı fiyatları konusunda önemli bir benek da, kaliteli bir yangın kapısının elan faik bir fiyatla satın hileınmasının uzun vadede daha kazançlı olabileceğidir. Çünkü birinci sınıf bir yangın kapısı, yangın sırasında henüz uzun süre dayanır ve daha azca tamir gerektirir.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut belli başlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının makul bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Gök Yangın olarak binalarınıza binalacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Bu nedenle elan mürtefi bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında vikaye sağlamaz ve bu nedenle daha az bir fiyata sahiptir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da belli standartlara göre üretilmek zorundadır. 

Eğer bir bapnın yangına dayanıklılık dair bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak ivedili çıkış kapısı alegori yapı büküm aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm istanbul Yangın kapısı fiyatları olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe bakılırsa bâtıngestaltsı ve kullanılan sac sözınlığı standarttan daha enikonu kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının pahaı henüz buna demetlı olarak elan adi olmaktadır.

Yapıda yangın çıkması halinde kıvılcım ve esrar yangın kapısı yardımıyla özelliklerine bağlamlı olarak belirli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve öbür alanlara yayılması engellenir.

 60dk ve 120dk üzere ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri hakkında vukuf alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Report this wiki page